Peter Hewitt interview

peteroververtchrome

Billeder taget fra chromeballincident.blogspot.com

 

Du har set Cash Money Vagrant parten. Se den igen eller nyd blot de søde toner fra Dystopia mens du læser resten. Bedste nummer nogensinde i en skatepart.

 Hvis der er noget jeg ved så er det at Peter Hewitt er min ynglingsskater. I hele verden. Jeg elsker ham. Han er sindssyg at se skate. Jeg kopierer hans tricks. Switch carve i bunden af bowlen. Jeg er Peter Hewitt. Fakie backsmith på den mindste rampe. Så er jeg kraftedme Peter Hewitt igen. Lige der. Bom. En af grundende til at jeg elsker ham så højt er fordi han har backside tailslidet oververten på Wonderland. Hele vejen rundt. Det har Ronnie selv fortalt mig. Tror jeg. Efterhånden som historien om denne backtail til at slutte alle backtails skulle underbygges begyndte fundamentet at smuldre. Først nægtede Ronnie at skulle have sagt noget sådant. ”Det var Busenitz der backtailede ned af oververten. Bonghat” sagde han, ”Hewitt lavede fs air den store hip, front fiddy oververten. BiggieBiggieBiggie.” Jeg kunne ane den mindste smule af tvivl tage form i mit baghoved. Kunne det være at Hewitt ikke var så vild som jeg havde troet i alle disse uger siden Ronnie havde fortalt mig om tailsliden? Jeg måtte til bunds i spørgsmålet og formulerede en tre-trins raket af en mesterplan. Planen havde to stadier. Først skulle jeg blive venner med Peter Hewitt på Facebook og så skulle jeg spørge ham om tailsliden. Som du kan læse nedenfor afgjorde interviewet desværre ikke spørgsmålet. Peter Hewitt har nemlig ikke selv nogen erindring om at skulle have lavet nogen tailslide på Christiania. Det er en af de ting jeg elsker ved ham. Han har slået hovedet så forbandet mange gange at han åbenbart ikke kan huske en skid. Det syntes jeg er sejt. Jeg har også selv slået hovedet mange gange. I sådan en skades-anatomi artikel forklarede Hewitt engang hvordan hjernerystelser er forskellige alt efter hvor på hovedet man er slammet. Sejt. Problemet er bare at det gør at jeg ikke kan stole på hans udsagn om den tailslide. Jeg må konkludere at mysteriet forbliver uforløst for denne gang. Det er ord mod ord. Ronnies ord mod mit ord om Ronnies ord. Den er svær. Jeg vælger indtil det modsatte er bevist at tro på det sidste. Peter Hewitt har backside tailslidet rundt i oververten på Wonderland og det er det sindssygeste nogensinde. Køb hans bræt.

peterpropschrome 

 

En overivrig AD'er, der tydeligvis ikke skater vert, må have gået i selvsving over mulighederne i photoshop. For kompositionens skyld har han placeret Hewitt på en smart måde mellem bjælkerne. En skam at resultatet er håbløst urealistisk. Fire meter høj indy fakie. Helt sikkert. Månen er en ost.

Did you enjoy your stay in Copenhagen. What were the best things about your visit?

I had the best time in Copenhagen! My favorite part about it was hanging around Christiania with Rune enjoying the people watching and super hash joints.

You have skated the Christiania bowl on a prior visit? Rumor has it that you bs tailslid the oververt cradle. Can you confirm this rumor?

If I did backside tailslide the Wonderland cradle I wouldn't remember it.

petercoerchrome

Sydamerika.Da Letten mødte Hewitt inde til CphPro2010 gav han ham props for den transfer han laver sidst i sin 411 part. Fra 1999. Jeg tvivler på at han fattede hvad fanden Letten snakkede om.

Has Robbie recovered from his collision with Rune?

Robbie finally got the neck brace off and is skating strong again. Kid is tough as nails.

What are your plans for 2011?

Don't know what's in store for me in 2011, 2010 has been tough on the body. Started the year with a head banger that should have got stitches but didn't, resulting in a hole on the top of my head that took all year to heal. Next was a collision with Duane Peters that resulted with broken ribs. Then 14 stitches above my left eye at Lincoln City. After that more broken ribs (that never healed) and two fingers that decided to explode on impact resulting in more stitches. Hopefully 2011 will be nicer on my body.

petersotychrome